top of page

MC &

Totaalprijs vanaf:

€ 395,-

Prijs is voor anderhalve uur aanwezigheid en inclusief reiskosten binnen Nederland. Prijs is wel exclusief 9 % btw. Dan weet je dat alvast. Wil je onze geweldige presentator langer huren? Dat kan zeker! Neem gerust contact met ons op!

PRESENTATOR

KIEFT

Meer weten? Bel of 
app naar: 06 4791 4815


Ontvang een   gratis offerte

Rider

Presentator

Op zoek naar een ijzersterke dagvoorzitter/presentator met inhoud en charisma? Zoek dan niet verder! Sinds zijn studententijd heeft Sebastiaan Kieft er veel werk als presentator en entertainer opzitten. Inmiddels heeft hij zich ontwikkeld tot professionele presentator.

Wat haal je in huis?
 Kieft weet met zijn presentatietalent altijd mensen te raken en te enthousiasmeren. Dat komt vast goed uit of niet? Hij kan als geen ander een debat of interview in de juiste banen leiden. Naast zijn professionaliteit neemt onze MC een goede dosis humor mee naar uw evenement.  

MC

Als je eenmaal erg van je eigen stemt houdt, wil je dat natuurlijk altijd delen. Gelukkig biedt MC Kieft die kwaliteiten en is hij naar entertainer en presentator ook een vaak geboekte MC. Menig feest is pas echt los gegaan met MC Kieft in the house!

MCKieft03

MCKieft03

MCKieft01

MCKieft01

MCKieft02

MCKieft02

Onze praatgrage babbelaar heeft natuurlijk wel de nodige versnaperingen nodig om zijn stem goed gesmeerd en uiterst 'smooth' te houden. Klein overzichtje van de benodigdheden:
-Bier
-Draadloze microfoon
-Headset mic mag ook
-Overige drankjes
-1 Zakje drop
-Was bier al genoemd? Anders bij deze nog een keer

bottom of page