top of page

OVER ONS

YOUR PARTY, OUR ACTS

Dit is dé site om alle Party Acts te boeken voor je festival, lustrumfeest of 75e verjaardag van je oma. Professionele DJ's, muzikanten en andere artiesten met tonnen aan podium & festival ervaring. Dus je weet meteen dat het goed zit!

HOE GAAT HET IN Z'N WERK?
1. VIND JOUW FAVORIETE PARTY ACT

​We hebben een unieke selectie van acts op onze site die nergens anders te vinden zijn! Een overzicht van onze acts is hier te vinden en browse er gerust doorheen! Leuke Party Act gezien? Meld het ons en we laten je zo snel mogelijk de beschikbaarheid weten! Prijzen staan ernaast, dus je weet altijd waar je aan toe bent.

2. VERTEL ONS JOUW WENSEN

Wat voor feest of evenement organiseer je? En wat zou je willen zien op je feest? We weten precies wat we in huis hebben en we geven graag advies op maat. De rider staat naast de act, dus je weet meteen wat we nodig hebben.

3. JOUW PARTY ACT GARANTIE 

Feesten kan een professioneel beroep zijn! En alle lol die daarbij komt kijken, nemen we serieus. Vandaar dat we alleen met ervaren en professionele artiesten werken, zodat je je nooit zorgen hoeft te maken op het feest zelf. Je hoeft alleen maar te feesten en genieten. Kijk daarom snel bij onze acts en laat ons weten wie je graag op je evenement wil hebben!

4. PAPIERVRIJE AFHANDELING

De afhandeling geschied heel simpel: na afloop van het optreden, sturen we de factuur en deze dient binnen 30 dagen betaald te worden. Uiteraard is de prijs van de factuur precies dezelfde als die we van te voren hadden afgesproken. Geen ongewenste verrassingen bij ons! Dit alles gebeurt 'paperless', met andere worden; de factuur wordt digitaal gestuurd als pdf-bestand. Scheelt weer een papiertje. Want als je uitgefeest bent, is het altijd weer fijn om schone lucht in te ademen.

bottom of page